JetteCleanJetteClean

Services

Schoonmaak

Jette Clean onderhoudt al bijna 30 jaar zowel privé als publieke gebouwen en dit zonder beroep te doen op onderaannemers. Alle diensten worden verzorgd door eigen middelen en speciaal getrainde ploegen om op elke aanvraag in te kunnen gaan. Van dagelijkse programma’s tot een op maat gemaakt periodiek programma. Wij dragen klantvriendelijkheid en opvolging hoog in het vaandel !

Algemene schoonmaak

Onze klanten genieten van onze innoverende en ecologische schoonmaakmiddelen. Door steeds een grondige behoefteanalyse te doen van Uw wensen komen we altijd tot de beste oplossing. Bovendien werken we met een eigen digitale tool om voor een ongeziene opvolging te kunnen zorgen die steeds gepaard gaat met een interessant prijskaartje.

Gespecialiseerde schoonmaak

Industriële schoonmaak, interventie na water- en of brandschade, verwijderen van graffiti, schoonmaak na werken, schoonmaak van gevels, noem maar op. Jette Clean voorziet het allemaal met speciaal opgeleide interventieteams.

 
 

Groene zones

Geniet van aangename groene zones die de rust stimuleren van uw personeel en bezoekers. Wij kunnen u het hele jaar door bijstaan bij het onderhoud hiervan en alle zorgen uit uw handen te nemen zodat u kunt focussen op uw core business.

Groenaanleg

Uw gazon maaien en of heraanleggen, maaien en snoeien van hagen, ontmossen en verticuteren en traditionele onkruidbestrijding. Deze taken behoren allemaal tot ons dienstenpakket.

Winterdiensten

Jette Clean houdt tijdens de winterperiode nauwlettend de aangegeven meteorologische codes van het KMI in de gaten zodat u op uw beide oren kunt slapen. Wij maken uw omgeving in een mum van tijd weer sneeuwvrij en kunnen voor het preventief strooien van zout zorgen.

 

Gebouwen

Onze vakkundige technici kunnen een waaier aan werkzaamheden uitvoeren zoals nieuwbouwwerkzaamheden, sloopwerk en renovatiewerken. Bovendien is het tevens mogelijk om via Jette Clean elektriciteits-, verwarmings- en ventilatiewerken uit te voeren.

Schilderwerken

Schilderwerken uitvoeren in zowel binnen- als buitenomgevingen, decoratiewerken, plaatsen van vloer- en muurbekledingen, industriële schilderwerken, plafonneer en pleisterwerken, enz. Zit uw vraag hier niet bij, neem dan zeker contact met ons op en dan kijken we voor een op maat gemaakte oplossing.

Bouw & Renovatie

Jette Clean kan al uw renovatie- en sloopwerken aan, muur- en vloerbekledingen, isolatie, scheidingswanden, valse plafonds en vloeren, preventieve en nabehandeling van beton, noem maar op en aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen voor een offerte.

 
 
 

Reception & Facility

Uw zorgen uit handen nemen, dat is ons motto. Om nog een stapje verder te gaan in onze dienstverlening kunnen wij uw hele facilitair beheer voor onze rekening nemen ; van facility managers tot receptionisten, zowel vast of ter vervanging tijdens langdurige afwezigheid of vakantie van uw personeel.

Receptie

Is uw personeel vaak ziek en of afwezig? Bent u het beu om naar vervangingen te zoeken die steeds opnieuw opgeleid dienen te worden of wenst u gewoon een tijdelijke vervanging tijdens de vakantieperiode van uw receptioniste ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen !

Allround facility services

Indien u op zoek bent naar een partner die het permanente beheer van voorzien van uw gebouw en of terrein? Zoek dan niet verder. Wij kunnen kleine en grote herstellingen uitvoeren en u van uw kopzorgen ontnemen in verband met technische keuringen. Dankzij onze klusjesdiensten en gekwalificeerd personeel worden ze snel en professioneel aangepakt !

 

Technical Support

Zoekt u een betrouwbare en vooral competente leverancier voor al uw ondersteunende diensten ? Zoek dan niet verder en contacteer Jette Clean, door onze jarenlange ervaring in allerlei soorten gebouwen en omstandigheden maken wij het onmogelijke weer mogelijk in een mum van tijd en kunnen wij voor allerlei support zorgen !

Op afroep

Nood aan een klusjesman die op een voorafbepaalde frequentie langskomt in uw gebouw en u achteraf een digitale checklist bezorgt van de taken die gedaan zijn en die bij de volgende beurt aangepakt zullen worden? Door onze digitale tool kan dit op een uitermate efficiënte en transparante manier aangepakt worden.

Outsourcing

Jette Clean kan tevens voor een permanente oplossing zorgen op het gebied van klusjesmannen, interne post, opzetten en voorbereiden van vergaderzalen, catering hulp, onderhoud van verkoopautomaten, beheer van uw binnenplanten en afvalwerking. Contacteer ons voor een op maat gemaakte offerte.

 
 
 

Pest Control & Desinfectie

Onze klanten gemoedsrust bezorgen is onze specialiteit. Met een uitermate snelle service is er altijd iemand bereikbaar en in de buurt om uw probleem aan te pakken met de juiste middelen. Onze ervaren mensen zorgen er in een mum van tijd voor dat het ongedierte snel verdwijnt. In het kader van de desinfectiediensten werd er sinds de Coronacrisis flink geïnvesteerd in extra ploegen en middelen om uw lokalen snel virusvrij te maken !

Ongedierte

Om ongedierte verwijderen is het belangrijk dat de veiligheidsnormen strikt nageleefd worden. Doe hiervoor dus zeker beroep op professionals en neem contact op met Jette Clean.

Desinfectie

Desinfectie is een belangrijk hulpmiddel om te beschermen tegen verdere verspreiding van virussen waaronder het Coronavirus. Jette Clean zet in op het toepassen van een middel dat werkt door direct contact en verneveling. Deze methode bestaat uit het verspreiden van fijne deeltjes die eerst in de lucht blijven zweven en dan langzaam op alle oppervlakken neerdalen.

 

Contacteer ons

Support nodig of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op

  Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het Jette Clean Personal Data Protection Policy.

  24/7 Support

  Contacteer uw District Manager of lokale inspecteur voor een optimale dienstverlening

  Maandag - Vrijdag

  Indien u support nodig heeft of u wenst ons te contacteren, vul dan ons contactformulier in

  nl_NLNederlands