JetteCleanJetteClean

About us

Over Jette Clean

ImageIn 1992 startte het bedrijf als CVBA aan de Leopold-I-straat 373 in het Brusselse Jette. De kwaliteit van de geleverde diensten leidde tot een snelle groei. Het bedrijf verwierf stap voor stap het vertrouwen van zijn klanten. De goede referenties vormden de basis voor nieuwe en grotere contracten.

In maart 2000 kreeg het bedrijf zijn definitieve naam en structuur als naamloze vennootschap onder de naam “S.A. JETTE CLEAN N.V.” In november 2000 verhuisde Jette Clean zijn maatschappelijke zetel naar de Léon Théodorstraat 155 in Jette.

In het kader van de voortdurende verbetering, en om te voldoen aan de wensen van zijn huidige en toekomstige klanten, verwierf Jette Clean in juni 2002 het certificaat ISO versie 9001:2000. In maart 2004 veroverden we door onze snelle groei een plaatsje in de ‘Trends 200 Gazellen’ van het Brusselse gewest in de categorie ‘kleine ondernemingen’.

In juni 2004 behaalde het bedrijf zijn eerste ster als ‘Ecodynamische onderneming’. Daarmee dragen we ons steentje bij tot de algemene inspanning voor milieubeheer, zowel in ons bedrijf als bij onze klanten of partners die dezelfde doelstellingen nastreven. In maart 2005 kreeg Jette Clean de eretitel ‘ambassadeur Trends Gazellen’ voor het Brusselse gewest in de categorie ‘kleine ondernemingen’. Na een audit voor de hernieuwing van het certificaat kreeg Jette Clean in juli 2005 de ISO-erkenning 9001:2000.

Jette Clean wil voortdurend zijn efficiëntie verbeteren. Omdat het ook voortdurend blijft groeien, vereiste de kwaliteitsverbetering een geschiktere, ruimere en aangenamere werkomgeving. Daarom verhuisde de exploitatiezetel in februari 2009 naar de I. Meyskensstraat 222B in Wemmel. Zo kwamen alle interne diensten op eenzelfde plaats, met uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. De maatschappelijke zetel verhuisde naar nummer 157 in de Léon Théodorstraat in Jette.

Na een controle-audit in april 2020 kreeg Jette Clean het certificaat VCA** – versie 2017/6.0. Omdat wij het leefmilieu optimaal willen respecteren, hebben wij in februari 2017 tevens het ISO 14001 : 2015 certificaat behaald. Meer informatie over de huidige labels van Jette Clean vindt u hieronder.

Gewijd aan het gebruik van onze unieke, innovatieve reinigingstechnologieën, is het de bedoeling van ons bedrijf om hand in hand te groeien met onze medewerkers. Een constante opleiding en omkadering helpt hen om hun volledige potentieel te bereiken. Onze toekomstige welvaart is direct gekoppeld aan die van onze klanten.

Jette Clean vierde haar 28ste verjaardag met een mooie 7e plaats in de rangschikking van Belgische schoonmaakbedrijven, wetende dat er ongeveer 3000 bedrijven zijn die schoonmaak aanbieden in België. Ons personeelsbestand telt zo een 1700 werknemers, verspreid over heel België, Jette Clean heeft dus een landelijke dekking en kan u overal haar diensten aanbieden. Ook in Luxemburg !

Indien u onze diensten wenst te ontdekken, neem dan zeker een kijkje op deze pagina en aarzel niet om ons te contacteren in geval van interesse ! Onze medewerkers staan voor u paraat.

Ons aanbod

Ons aanbod is gebaseerd op correcte en competitieve tarieven die zijn verrekend in dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse schoonmaakschema’s. Vloeronderhoud zoals waxen en strippen. Algemene en gespecialiseerde reiniging om aan uw behoeften te voldoen; tapijtreinigingsprogramma’s (shampoo en extractie – alleen met kantoorcontract).

Onze ontwikkeling

Ons personeelsbestand telt ruim 1700 medewerkers die meer dan 2 miljoen vierkante meter per dag onderhouden verspreid over meer dan 1000 locaties in België. Onze ontwikkeling is zeer stabiel en toont geen verslappingen de laatste jaren. We zijn tevens constant bezig met nieuwe, innovatieve oplossingen te vinden om deze groei op te vangen en om ons te differentiëren van de concurrentie.

Digitalisering & Technologie

Onze cel innovatie is constant op zoek naar verbeterde en gedigitaliseerde oplossingen. Indien u in zee gaat met Jette Clean zal u ondervinden dat wij meerdere, op maat gemaakte digitale oplossingen uitgevonden hebben om een ongeziene opvolging en kwaliteit te garanderen !

Multiculturaliteit

Multiculturaliteit en gelijke kansen bieden staan bij ons centraal. Ons personeelsbestand kent hiertoe geen grenzen, van nationaliteit tot geslacht, etc. Jette Clean biedt ook de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf zoals elk goed element dit verdient !

Automatisering

Wij zijn constant op zoek naar oplossingen om onze methodes te automatiseren, hand in hand met de digitalisering van onze diensten. Ons personeel en het milieu zo weinig mogelijk belasten dragen wij zeer hoog in het vaandel.

Ecologie

Jette Clean wilt zijn ecologische voetafdruk en die van zijn klanten verminderen en zoekt daarvoor naar de meest ecologische oplossingen, gaande van de producten tot de machines en ander toebehoren. Vraag nu uw brochure aan voor meer informatie !

 
1700

Workers on site

40

Employees

16

Inspectors

8

District Managers

 

Onze directie

Korte introductie van onze directie

C.O.O.

Burak Sezer

C.O.O. Jette Clean NV/SA Belgium
C.E.O. Jette Clean Luxembourg S.A.R.L.

BIJNA 30 JAAR ERVARING !

Labels

Doorheen de jaren heeft Jette Clean meerdere labels behaald zoals : ISO 9001, ISO 14001, VCA**, Eco Dynamisch bedrijf, EcoVadis Silver en zijn we lid van de ABSU.

20081017_logo VCA dubbelster ned
Trends
ugbn
cert2 VCA2 Rond_pages-to-jpg-0001
eco
 

Contacteer ons

Support nodig of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op

  Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het Jette Clean Personal Data Protection Policy.

  24/7 Support

  Contacteer uw District Manager of lokale inspecteur voor een optimale dienstverlening

  Maandag - Vrijdag

  Indien u support nodig heeft of u wenst ons te contacteren, vul dan ons contactformulier in

  nl_NLNederlands