Maatschappelijke zetel en hoofdkantoor:

Léon Théodorstraat 157

1090 Brussel

Commerciële zetel:

Isidoor Meyskensstraat 222B

1780 Wemmel

Tel. 02 426 03 08

Fax. 02 420 55 95

E-mail: jetteclean@jette-clean.be

  • Schoonmaken van gebouwen
  • Gebouw schoonmaken en onderhouden
  • Kantoor schoonmaken en onderhouden

Schoonmaak en onderhoud van gebouwen

Heeft u een schoonmaakster of schoonmaker nodig? Wilt u regelmatig een beroep doen op onze diensten voor de schoonmaak van uw kantoren of uw showroom, of voor het onderhoud van uw gebouw? Wij bieden u een contractueel onderhoud aan.

Contractueel onderhoud

Wat krijgt u bij een contractueel onderhoud? Onze schoonmakers, maken dagelijks de kantoren of om het even welke andere werkplek of doorgangsruimte schoon. Zoals een winkel, showroom, school, kantoorgebouw, werkplaats of parking. We nemen het periodieke onderhoud van elk gebouwtype op ons. Niets houdt ons tegen!

Kantoren schoonmaken

De schoonmaak van kantoren en werkplekken voeren we natuurlijk altijd met de grootste zorg uit. Voor zover mogelijk, doen we dat na de kantooruren, zodat uw activiteiten niet in het gedrang komen. Voor dit onderhoud zetten wij vakbekwame medewerkers in.

Slaap op uw twee oren en vertrouw voor honderd procent op Jette Clean voor de schoonmaak van kantoren of het onderhoud van een bedrijfsgebouw. Deze contractuele dienstverlening neemt u veel zorgen uit handen.